Chefii prezintă în detaliu rețetele preparatelor pentru amuletele show-ului Chefi la cuțite. ”Rețetă de amuletă” dezvăluie secretele farfuriilor semnate de cei trei jurați

 

După nouă sezoane în care au încântat telespectatorii cu preparatele lor spectaculoase pentru cele mai dorite amulete din show-ul Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au pregătit un regal, demn de sezonul 10 al emisiunii. Toate rețetele preparatelor cu care cei trei jurați participă la lupta pentru amuletele din sezonul 10 al show-ului culinar sunt acum prezentate chiar de ei, la Rețetă de amuletă, rubrica video disponibilă pe a1.ro și pe canalele de Youtube (www.youtube.com/c/ChefilacuțiteOficial/videos) și Facebook (www.facebook.com/ChefiLaCutite/) ale emisiunii Chefi la cuțite.

Fiecare Chef dezvăluie în detaliu secretele farfuriilor pe care le pregătește în antrenantele întreceri pentru obținerea avantajelor oferite de amulete, fie că a fost ales câștigător sau nu în respectiva confruntare gastronomică. Rețetă de amuletă este, așadar, cadoul juraților la aniversarea a 10 ani de prietenie pentru toți telespectatorii pasionați de gastronomie. De la crème brûlée au foie gras, rețeta cu care Sorin Bontea a câștigat prima amuletă a sezonului 10 la penne amatriciana, pastele delicioase cu care Florin Dumitrescu a cucerit-o aseară pe Patrizia Paglieri în ediția a doua Chefi la cuțite și continuând cu diversele farfurii ale juraților din următoarele confruntări pentru amulete, toate vor fi explicate amănunțit la Rețetă de amuletă.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest