Chefii și Gina Pistol, afectați de dispariția prematură a lui Nosfe: „Acum 6 luni filmam, ne distam, acum am auzit că nu mai este”

 

Gina Pistol și cei trei jurați de la Chefi la Cuțite i-au adus un omagiu lui Nosfe, cel care a participat în calitate de concurent la show-ul culinar de la Antena 1.

 

În urmă cu două săptămâni se stingea Nosfe, membru al Șatra BENZ, la nici două ore după ce susținuse un concert. Înainte de tragicul eveniment, celebrul rapper participase la Chefi la Cuțite, unde a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu. În ediția de aseară a emisiunii culinare de la Antena 1, chef Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta pentru a-l aduce din nou în platoul emisiunii pe Nosfe, alături de alți trei concurenți, între care și soția acestuia Mădălina Crețan.  

 

La șase luni de la filmările emisiunii Chefi la cuțite, jurații, dar și Gina Pistol au făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre pierderea regretatului artist, aducându-I astfel un omagiu cântărețului care a părăsit această lume mult prea devreme, la doar 37 de ani.

 

„Acum șase luni filmam emisiunea care se va difuza în seara asta. Atunci ni se alătura Nosfe, un băiat foarte bun, foarte sociabil. Nu-mi vine să cred, acum șase luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam, rămân fără cuvinte, apoi am auzit că nu mai este.”, a declarat chef Sorin Bontea

 

„Nu pot spune ca l-am cunoscut foarte bine, dar Nosfe a fost un baiat tare fain. Am apreciat la el faptul ca vorbea frumos cu toata lumea. Era foarte respectos, ma uitam la cât de mult bun simt are. Îmi pare rău de Mădălina și de fetița lor. Drum bun, Nosfe!”a declarat Gina Pistol cu ochii în lacrimi, la Chefi la cuțite


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest