Cine a câștigat cea de-a noua ediție a emisiunii Te cunosc de undeva

 

Emi și Cuza au reușit să impresioneze juriul, după asta după ce cei doi s-au transformat în Rammstein și au cântat piesa "Du Hast". Concurenții au intrat perfect în pielea personajului și au primit puncte mari din partea juriului, însă bonusul de 100 de puncte din partea Andreei Bălan a făcut diferența.

Emi și Cuza au obținut un punctaj de 155 de puncte, asta după ce Andreea Bălan le-a oferit bonusul de 100 de puncte. Sore și Emma s-au clasat pe locul doi cu 56 de punct, iar Jo și Liviu Teodorescu pe locul 3 cu 43 de puncte.

Emi și Cuza au câștigat a doua gală, iar concurenții care obțin punctaje mari pot ajunge direct în finala Te cunosc de undeva, sezonul 18. Andreea Bălan le-a oferit bonusul de 100 de puncte și a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor doi concurenți.

''Acord 100 de puncte unui cuplu care ne-a demonstrat de-a lungul timpului că merită aceste 100 de puncte. Au făcut transformări uluitoare, fantastice ținând cont că vin din altă zonă.'', a declarat Andreea Bălan la Te cunosc de undeva.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest