Cine a câștigat ediția cu numărul 12 a emisiunii Te cunosc de undeva! „Nu ne așteptam să fie atât de palpitant”

 

A fost o luptă acerbă pentru primul loc, după prestațiile concurenților care au fost lăudate îndelung de jurați.

 

Prestațiile concurenților au ridicat jurații și publicul în picioare, astfel încât câștigătorii au obținut succesul la doar un punct distanță de ocupanții locului 2. În urma punctajelor acordate de juriu și de cuplurile concurente clasamentul final al celei de-a doisprezecea ediții i-a situat în topul preferințelor pe Emilian și WRS.

Pe locul 2 s-au situat Rona și Johny, cu o distanță de numai un punct, iar pe locul 3, Jo și Liviu. Pe ultimele două locuri s-au situat Feli și Nicolai, urmați de Eliza și Cosmin Natanticu.

 

”Nu mai am cuvinte, nu ne așteptam să fie atât de palpitant, vă mulțumesc tuturor. Vreau să zic că vă apreciez pe fiecare în parte și că ne e greu la fiecare gală să știm cui dăm punctele, pentru că fiecare are niște puncte forte: unii dansează foarte bine, unii cântă foarte bine, unii sunt foarte carismatici. Suntem foarte diferiți.” , a spus Emilian, cel care a făcut pereche cu WRS.

 

Duminicîăă seara, în ediția cu numărul 12 a show-ului Te cunosc de undeva - Sezonul 18, Emilian și WRS s-au transformat în Sam Smith și au interpretat piesa ”I'm not the only one”. Înainte de întrecere, Emilian s-a arătat optimist, spunând: ”Încă din primele gale vom începe în forță, așa că pregătiți-vă, pentru că am venit să facem show. Mă bucur foarte tare să fac echipă cu WRS, pentru că ne știm de mult timp. Suntem foarte diferiți, atunci când mă stresez mai tare, el este mai chill şi îmi transmite din starea lui de spirit. Atunci când el este mai low, eu sunt mai agitat și îi dau din energia mea. Ne completăm reciproc, iar asta este foarte important într-o echipă!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest