Cine aduce bani mai mulţi bani în casa lui Jorge? Cât câștigă soția sa: ”Aveam frustrări legate de subiect”

 

Jorge și Ramona Prodea formează astăzi unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă s-au cunoscut într-un moment total nepotrivit, mai exact, atunci când artistul era implicat într-o altă căsnicie, iar relația lor a fost marcată de mai multe momente dificile, dragostea a avut ultimul cuvânt de spus, iar obstacolele nu au făcut decât să îi unească și mai tare.

„Relația cu soția mea a început timid, pentru că noi lucram împreună la teatru, unde eu jucam în „Romeo și Julieta, iar ea venea la teatru cu Ilinca, fata noastră, care juca rolul Juliei în piesa pentru copii. Ilinca venea la toate repetițiile mele, iar Ramona o însoțea. Apoi, eu aveam un business cu flori, iar Ramona voia să facă daruri unor parteneri, și așa au început discuțiile, iar apoi am deschis o afacere împreună. Ulterior, eu am divorțat, iar relația mea cu Ramona a luat-o într-o altă direcție, cea în care suntem astăzi. Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta, a fost foarte complicată la început, însă așa a fost să fie, așa trebuiau să se întâmple lucrurile.”, a spus Jorge potrivit viva.

Diferența de vârstă dintre Jorge și actuala sa parteneră este de 10 ani, astfel încât, încă din momentul în care s-au cunoscut, Ramona era o femei de succes, care avea venituri destul de mari, recunoaște solistul. Mai mult, aceasta câștigă și în prezent mai bine decât soțul ei, însă, dacă la un moment dat acest lucru îi trezea frustrări, acum îi trezește doar mândrie acestuia.

„Soția mea, de când am cunoscut-o, era și este de succes, este o femeie prosperă, cu mentalitate focusată, este foarte determinată să își dezvolte business-ul, am învățat foarte multe lucruri de la ea. Însă am învățat și împreună, am crescut și dezvoltat împreună diverse afaceri. Ambiția mea a fost să mă autodepășesc pe mine, nu pe altcineva, iar Ramona și acum câștigă mai bine decât mine, însă asta nu înseamnă că eu nu câștig bine din cariera mea. Privind în urmă, la un moment dat, aveam frustrări legate de subiect, însă, focusându-mă să mă autodepășesc și să îmi canalizez energia și munca, lucrurile au fost depășite. Suntem norocoși, iar eu sunt recunoscător că am lângă mine o soție de la care să învăț și viceversa; ne motivăm unul pe altul să creștem în carierele noastre.”, a continuat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest