Cine este noul iubit al Otiliei Bilionera. A recunoscut: „Niciun bărbat de la noi din țară...”

 

Otilia Bilionera, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, a recunoscut că are un nou iubit! Ce a mărturisit vedeta despre bărbatul care a cucerit-o, dar și cum l-a cunoscut. Cântăreața și-a găsit fericirea în brațele lui.

Deși nu i-a fost deloc ușor să renunțe la cel alături de care s-a căsătorit într-o moschee, Otilia Bilionera iubește din nou! Artista a mărturisit că este într-o relație cu un bărbat din Turcia, despre care a ținut să menționeze că este mai mic, ca vârstă, decât ea.

Cu atât mai mult, Otilia Bilionera primește dovezi clare de iubire din partea noului ei iubit, asta pentru că bărbatul și-a tatuat numele ei pe mână încă din primele zile de relație. Pentru că i-a demonstrat că sentimentele lui sunt reale, artista ia în calcul ideea de a se muta în Turcia, în cazul în care totul funcționează bine între ei.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (...) E turc. (...) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r de vârstă). (...) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul unui Podcast postat pe YouTube.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest