Cine este Remus Iosub, câștigătorul iUmor, sezonul 13

 

Glumele sale au dat dovadă de autenticitate, îndrăzneală și, nu în ultimul rând, au arătat ce înseamnă divertisment, au adus zâmbetul pe buzele juraților, spectatorilor, telespectatorilor și prezentatorilor. Toate aceste calități l-au făcut să se diferențieze și să devină marele câștigător.

Remus Iosub este cel care a ajuns la inima a milioane de români. Cei de acasă l-au trimis direct în ultima etapă și tot ei l-au ajutat să devină cel de-al treisprezecelea câștigător iUmor, oferind votul lor prin SMS 1313, asta după ce jurații s-au arătat impresionați de numărul său.

Devenit celebru pe TikTok, Remus Iosub a câștigat finala show-ului de la Antena 1 cu un personaj care ironizează „bombardierii“.  Acesta a creat personajul Ramore, un „bombardier“ de București, și a intrat atât de bine în rol încă de la preselecții, încât până și juriul s–a întrebat dacă este rol sau chiar realitatea.

În finala de duminică, Remus Iosub a pregătit un moment umoristic plin de subînțelesuri sub limbajul trivial și a ironizat teorii ale conspirației, dar și personaje precum Dana Budeanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest