Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici!

 

Adolescența din spatele marilor performanțe ale înotătorului român are mii de fani pe rețelele de socializare.

 

În spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Fără îndoială, David Popovici este un bărbat puternic, fiind cel mai rapid înotător din lume. Sportivul român a bătut toate recordurile europene și mondiale în acest an, fiind considerat un fenomen.

 

Și în viața personală David Popovici o duce bine. Campionul mondial iubește și este iubit. Chiar dacă a preferat discreția, în cele din urmă s-a aflat cine-i tânăra care-l mobilizează pe înotătorul român și care-i este mereu alături. Este vorba de Taisia Nițuleasa. Aceasta adună sute de like-uri, pe pagina personală de Instagram. Ea deține fotografii cu diferite tipuri de machiaje, așadar ne dăm seama că iubita înotătorului este make-up artist. Tânăra este pasionată de machiajul fantasy, machiându-se astfel încât să reprezinte diferite personaje fantastice.

 

Cei doi îndrăgostiți preferă să îți țină povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor. După victoria din bazinul de la Budapesta, iubita lui l-a felicitat, fiind extrem de mândră. Tinerii sunt într-o relație de aproximativ doi ani. Blondina nu i-a fost alături lui David Popovici la Mondiale. În schimb, acesta a fost susținut părinții, dar și antrenorul Adrian Rădulescu. Camelia Potec a fost și ea alături de campion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest