Cine s-a impus în prima probă la America Express! Ce strategie au ales câștigătorii!

 

Trei echipe au numărat frunzele de nopal și au tras cu pușca în sperietorile de ciori pentru a câștiga proba și a dormi la hotel.

 

Bianca Adam și mama ei, Cătălin Scărlătescu cu iubita Doina Teodoru și cele două Andree, Antonescu și Bălan s-au luptat pentru mâncare de calitate și un pat moale de hotel, în cadrul unor probe antrenante. Cele trei echipe a trebuit să numere frunzele unor plante de nopal și apoi să tragă cu pușca în sperietoarele de ciori ale adversarilor. Echipa formată din Bianca Adam și mama sa, Mihaela au câștigat proba.

 

Bianca Adam și mama ei au avut un mare avantaj. Au plecat mai devreme în cursă și au putut să stabilească și ordinea în care pleacă celelalte echipe, punându-le pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu să plece ultimele. „Double A mi se par mai periculoase. La orice pas apar lângă tine, indiferent cât de repede ai merge. Sunt lângă tine sau în fața ta”, a spus Bianca Adam motivându-și alegerea.

 

„Cuvintele reprezintă mai mult decât crezi. Dacă părem așa concurente e bine, vom lua partea bună. Ne asumăm, am mai plecat ultimele și nu am ajuns ultimele, așa că facem noi ceva bine pe traseu”, a spus Andreea Antonescu după  ce au fost nominalizate.

 

Cele două concurente au primit și cazare datorită câștigării probei. Bianca Adam și mama sa au dormit la hotel și au mâncat alături de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest