Claudia Pătrășcanu a împlinit astăzi 44 de ani

 

Claudia Pătrășcanu a împlinit astăzi 44 de ani și are alături de ea toată familia. Artista se bucură zilnic de prezența celor doi fii ai săi și este mereu cu zâmbetul pe buze în ciuda problemelor pe care încă le are cu Gabi Bădălău. Cei doi încă se luptă să divorțeze, dar la ultima înfățișare în instanță, Gabi Bădălău a refuzat să facă acest pas, spunând un ''Nu'' hotărât.

Claudia Pătrășcanu a avut parte de o peripadă dstul de agitată și asta din cauza situației în care se află cu Gabi Bădălău. Deși s-au separat în urmă cu câțiva nai, cei doi încă se luptă în instanță, iar artista își dorește foarte mult să obțină divorțul. Ei bine, astăzi ea lasă grijile de-o parte și se bucură din plin de onomastica ei. Claudia Pătrășcanu a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani și este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are. Chiar în urmă cu 3 zile, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care mărturisea că știe exact cum vrea să arate ziua de 6 octombrie și că lucrurile mărețe încep cu pași mici.

''Fix peste 3 zile,ma sărbătoresc și i dau multumire Domnului pentru tot ce însemn.
Stiu cum vreau sa arate ziua de 6 oct,cu cine vreau sa o împart și sa ma bucur cu adevărat. Doar cu pași mici poți face lucruri mărețe in viața. Ps: Schimbarile mari încep cu pași mici'', a scris Claudia Pătrășcanu în urmă cu 3 zile pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest