Claudia Pătrășcanu întâmpină probleme cu cei mici în vacanță: „Astăzi nu am putut ieși din casă”

 

Artista abia a așteptat să se revadă cu copiii ei și i-a dus la mare. S-a stins oare scandalul cu Gabi Bădălău?

 

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu tuna și fulgera la adresa încă soțului ei și a familiei acestuia. Cântăreața aducea acuzații grave familiei Bădălău, susținând că i-au sechestrat copiii, că-i terorizează emotional, că încearcă să-i îndrepte împotriva ei. Artista a declanșat atunci o tiradă fără predecent pe rețelele de socializare contra omului de afaceri și a celor din anturajul său.

 

Gabi Bădălău nu a întârziat cu răspunsul la vremea respective, spunând că tot show-ul pe care-l face soția lui este să obțină mai mulți bani în urma procesului de divorț: „Este inuman ca o mamă să își folosească proprii copiii pentru interesele proprii materiale sau media pentru că ea asta face de 3 ani. Zice una, face alta. S-a dovedit timp de 3 ani c provoacă contexte și că a fost capabilă să își folosească proprii copii punându-le reportofon și microfoane în hăinuțe și bagaje. Această ‘’mamă perfectă’’ care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planuri diabolice folosindu-și proprii copii. Când nu se ceartă pentru bani, se ceartă pentru câini. Îți dau și câine și bani și libertate, tot ce vreau în schimb este liniște alături de copiii care sunt și ai mei. Tot ce face arată cât este de perversă și periculoasă pentru proprii copii în primul rând!’’.

 

Acum soarele pare să fi ieșit din nou pe strada Claudiei Pătrășcanu. Unul foarte puternic însă, la propriu, dat fiind că o obligă pe vedetă să-și petreacă o bună parte din vacanță în casă, la resortul la care se află. Cântăreața și-a luat cei doi copii și a plecat cu ei la mare, departe de agitația din Capitală și de scandaluri. Din păcate, nu s-a putut bucura întrutotul, din cauza soarelui mult prea arzător, fiind nevoită să îi țină pe cei mici, pe timpul zilei, în casă. Dar mămica le-a găsit preocupări, punându-i inclusiv să-și facă lecțiile. Spre seară, Claudia Pătrășcanu și-a dus copiii în parc, dar și pe plajă. Cântăreața s-a fotografiat și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

 

”Astăzi nu am putut ieși din casă, de căldură mare. Ne-am jucat cărți, the floor is lava, acum facem câteva lecții, colorăm. Ieșim pe seară cu bicicletele. Gânduri frumoase de la mare. Vă îmbrățișez”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest