Claudia Pătrășcanu își dorește să rămână însărcinată: „Cu voia Domnului”

 

Claudia Pătrășcanu a divorțat oficial de Gabi Bădălău și au stabilit custodia celor doi băieți. La început de an, cântăreața a anunțat că își dorește să rămână însărcinată.

Într-o postare pe una dintre rețelele de socializare, Claudia Pătrășcanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre dorințele pe care le are în acest an. Artista își dorește să găsească un partener potrivit ei și nevoilor sale, dar să și rămână însărcinată. Ea a precizat că băieții săi și-au exprimat dorința de a avea încă un frățior. „Anul acesta, eu am uitat să mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine.? Știu doar că am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot.?? (…) Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior?, intuiția mea este că se poate, dar tot cu voia Domnului. ?

Clar am alte obiective, nu doresc să le fărâm dorința, doresc doar să aștept și să urmez calea cea mai dreaptă în alegeri.?

Să fie acel om bun, bărbat adevărat, de încredere și puternic. Un om hotărât, să avem lucruri în comun și să-mi fie cel mai bun prieten.? Capacitatea de a-și asuma responsabilitatea este un alt semn al unui om puternic”, a scris artista pe Instagram. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial în urmă cu câteva luni, după ce timp de trei ani de la despărțire s-au războit prin tribunale pentru custodia celor doi copii. Instanța a decis ca băieții să aibă domiciliul la mama lor, iar custodia să fie comună.

După despărțirea de Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a început o relație cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au avut parte de multe neînțelegeri în povestea lor de dragoste, însă în ultima perioadă pare că lucrurile s-au așezat între ei. Omul de afaceri și vedeta au fost plecați în mai multe vacanțe de-a lungul timpului, iar fiica Biancăi, Sofia Natalia, l-a cunoscut pe acesta. În prezent, cântăreața locuiește în Constanța alături de cei doi copii ai săi. Gabi Bădălău i-ar fi propus fostei sale soții să-i cumpere o casă în București, pentru ca și cei doi copii să îi fie mai aproape, însă Claudia Pătrășcanu ar fi refuzat.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest