Claudia Pătrășcanu nu a fost prezentă la Judecătoria Constanța în 1 martie

 

Prima zi de primăvară a început cu probleme în instanță pentru Claudia Pătrășcanu, care a făcut-o pe Bianca Drăgușanu să acționeze pe cale legală. Primul termen al procesului dintre cele două a fost astăzi, însă Claudia Pătrășcanu nu s-a prezentat. Bianca Drăgușanu îi cere despăgubiri de 50.000 de euro, după ce cântăreața a pornit un întreg scandal în urma unor declarații controversate.

Chiar dacă nu a venit astăzi, fosta soție a lui Gabi Bădălău nu a scăpat de proces. Avocata Biancăi Drăgușanu a făcut declarații și a spus că următorul termen este programat pentru data de 22, după ce acesta a fost anulat.

”Astăzi s-a acordat un nou termen de judecată, l-am amânat din păcate. Motivul pentru care s-a procedat amânarea cauzei de judecată este aceea că nu a fost primită acțiunea subsemnatei, pe care am depus-o pentru clienta mea, Bianca Drăgușanu, nu a ajuns la adresa acesteia. Însă, pe citație și pe toate documentele apare că a ajuns, a primit-o mama acesteia, Dominica Pătrășcanu, care a și semnat pentru primirea documentelor.

S-a acordat un nou termen de judecată, pentru data de 22. Consider că doamna Pătrășcanu pentru ceea ce a făcut în acest moment, de asemenea a depus și o cerere, a spus că ea nu cunoaște nimic despre existența acestui dosar, lucru pe care îl consider de-a dreptul jignitor față de instanța de judecată, având în vedere că e clar că știa.”, a declarat avocata Biancăi Drăgușanu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest