Claudia Pătrășcanu nu exclude varianta unei noi relații serioase pe viitor: „Lucrez la chestia asta, să fiu mai deschisă pentru oamenii care merită!”

 

Cântăreața a fost împreună cu Gabi Bădălău la deschiderea noului an școlar. Vedeta a vorbit cu reporterii Spynews.ro despre planurile pe care le are în viața personală.

 

Claudia Pătrășcanu este în plin proces de divorț de Gabi Bădălău de mai bine de trei ani, iar artista dorește ca instanța să se pronunțe pentru a-și putea continua liniștită viața. Cei doi au fost împreună la deschiderea noului an școlar al celor doi băieți ai cuplului, de dragul micuților, care nu trebuie să sufere, vedeta fiind conștientă că animozitățile cu omul de afaceri ar putea lăsa urme.

 

Vedeta a vorbit cu reporterii Spynews.ro, cel mai mare site de știri mondene din România, despre situația ei sentimentală. Una dintre temele discuției a avut în prim plan una dintre ultimele imagini publicate de Claudia, cu o rochie de mireasă: ”Era o rochie pe care am văzut-o și mi-a plăcut foarte tare și am vrut să o postez. Nu știu ce să zic (n.r. dacă ar mai purta rochia de mireasă). E din scurt să mă gândesc la o altă rochie de mireasă. O rochie de mireasă pot să port oricând, eu am fost mireasă. Știi că există că înainte să fi mireasă e un mit că să nu porți rochia de mireasă înainte, că aduce ghinion. E o prostie asta, preferam să port rochia de mireasă înainte, știi, ca după să n-am ghinion. Pot oricând să mă îmbrac în rochie de mireasă, în sirenă sau cum o fi ea”.

 

Atât timp cât este legată în acte de actualul soți, Claudia Pătrășcanu nu are în plan o relație serioasă. Dar când aceasta va apărea, cântăreața și-a stabilit o serie de principia: astfel, susține că nu se va mai căsători vreodată religios, în Biserică, ci are în plan o ceremonie restrânsă, cu persoane apropiate, departe de România, așa cum a făcut și Denisa de la Bambi, care a ales Nisa drept destinație pentru a-și uni destinul cu alesul ei.

 

”Depinde, în ce situație ( n.r. dacă s-ar recăsători) că prima oară am făcut, bine, când te căsătorești nu realizezi și nu îți dai seama că e o greșeală sau nu, pe viitor realizezi, dar m-am gândi de mai multe ori înainte de a face pasul acesta. Eu consider că nu m-aș mai căsători în biserică, asta pot să o spun. Aș face doar o cununie practic mică, restrânsă, nu la noi în țară, mi-a plăcut foarte tare și am rămas cu ideea pe care a avut-o Denisa Tănase de la Bambi. O nuntă restrânsă, undeva într-un loc frumos, dar nu în România, cu prieteni dragi și familie și cam atât, dacă ar fi să fie vreodată și să se întâmple, dar momentan nu este cazul să mă gândesc atât de departe”a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

 

Cântăreața este conștientă că trebuie să mai lucreze puțin cu ea, pentru a deveni mai deschisă la posibilii pretendenți: ”Nici n-am cu cine să mă mărit. Toate femeile avem pretendeți și suntem curtate, de multe ori îmi pare rău că nu pot să fiu mai deschisă și mai doritoare pentru a avea pe cineva lângă mine. De multe ori chiar îmi pare rău și lucrez la chestia asta, să fiu mai deschisă pentru oamenii care chiar merită cu adevărat. Chiar îmi doresc să fiu mai deschisă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest