Claudia Pătrășcanu, reacție în urma rezultatelor analizelor Biancăi Drăgușanu

 

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu și-au adus zeci de acuzații una alteia, iar în urmă cu două zile cântăreața spunea despre blondină că ar avea probleme medicale și că e nevoită să ia mai multe pastile pe zi. Ea susținea că vedeta e un real pericol și cei care intră în contact cu ea trebuie să fie foarte atenți.

În urma acestor acuzații, Bianca Drăgușanu nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că blondina a mers ieri la o clinică medicală din București pentru a se testa pentru mai multe substanțe, inclusiv pentru anti-depresive, cele de care amintea și Claudia Pătrășcanu.

”Asta declara ea, iar acum vine cu o hârtie exact ca a lui Bădălău! Știe Bădălău cum și-a luat hârtia în care l-au scos negativ. Așa a venit și el cu hârtiuța și o flutura în văzul lumii, dar doi noi știm cine l-a ajutat să și-o scoată. Pentru că e tatăl copiilor mei mă abțin, dar într-o zi adevărul va ieși. Așa și cu această individă care se minte singură. Acum un an declara și a recunoscut că a vrut să se sinucidă și a luat cu pumnul pastile, iar acum vine cu hârii. Știu bine ce urmărește, ce urmărea și Bădălău când eram în proces”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest