Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei și a copiilor: a cerut ordin de protecție!

 

Cântăreața susține că a fost victima unei agresiuni din partea șoferului lui Gabi Bădălău.

 

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare departe de a se fi încheiat, iar scandalurile dintre cei doi se țin lanț. În ultima perioadă, cei doi și-au aruncat vorbe grele și acuze fără precedent pe rețelele de socializare, iar picătura care a umplul paharul pentru artistă este o agresiune fizică la care a fost supusă de către nimeni altul decât șoferul omului de afaceri. Cânăteața susține că ar fi fost lovită de către acesta, potrivit Click.ro. Drept urmare a cerut ordin de protecție astfel încât bărbatul respectiv să nu se mai poată apropia de ea, dar nici de copiii ei, aceasta apreciind că viața lor ar fi pusă în primejdie.  

 

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare mai multe înregistrări în care Gabi Bădălău îi vorbea extrem de dur, cu înjurături și aruncând cuvinte grele atât la adresa ei cât și a mamei sale. Totodată, cântăreața a acuzat că familia omului de afaceri face tot ce-i stă în putință pentru a-i îndepărta copiii de ea, că aceștia ar fi sechestrați și traumatizați emotional.

 

De partea cealaltă, Gabi Bădălău susține că mama copiilor săi ar fi pus Poliția pe urmele sale acuzându-l de faptul că atunci când a venit să-și ia copiii de la Constanța ar fi fost sub influența substanțelor interzise, lucru pe care Claudia Pătrășcanu l-a mai spus și în trecut despre încă soțul ei. Aceasta a cerut de nenumărate ori ca Gabi Bădălău să-și facă un text antidrog, căci e sigură că bărbatul consumă substanțe interzise, mai ales atunci când e în preajma copiilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest