Cleopatra Stratan și Edward Sanda, un an de mariaj! Mesaje emoționante transmise de cei doi artiști

 

Anul trecut, pe vremea asta, Cleopatra Stratan și Edward Sanda își jurau iubire veșnică.

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt mereu în centrul atenției, mai ales după încheierea pandemiei, când angajamentele au curs cu nemiluita. Totuși, cei doi mai au timp și de viața personală și nu ezită, ori de câte ori au ocazia, să-și facă publică iubirea pe care o poartă unul celuilalt.

 

Un prilej numai bun a fost în aceste zile când s-a împlinit un an de când cei doi artiști și-au legat destinele în fața lui Dumnezeu. Cântăreții au ținut să împărtășească momentul și cu fanii lor, cu toți cei care-I urmăresc pe rețelele de socializare.

 

„1 an de când am spus “Da”! Te iubesc infinit, regina mea! 1 an plin de trăiri și sentimente unice! Mulțumesc că exiști în viața mea în fiecare zi!”, a scris Edward Sanda pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan a marcat și ea evenimentul din viața private cu un mesaj asemănător: „Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna! Astăzi împlinim 1 an de când ne-am unit oficial destinele!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest