Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară! A ales deja numele fetiței!

 

Ana Pandeli a adus pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului. Omul de afaceri a anunțat fericitul eveniment pe rețelele de socializare.

 

Codin Maticiuc a fost prezent alături de Ana Pandeli la venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului. Omul de afaceri s-a fotografiat în sala de nașteri, strângându-și fetița la piept. Apoi a postat imagini pe Instagram, unde apare atât fetița nou-născută, cât și mămica acesteia.

 

Actorul a devenit astfel tată a două fetițe minunate și a dezvăluit urmăritorilor săi numele pe care noua comoară a cuplului îl va purta, și anume Ilinca. Astfel, de acum înainte Smaranda va deveni sora mai mare. Dacă pentru Codin este al doilea copil, Ana Pandeli este la cea de-a treia naștere, ea mai având dintr-o relație anterioară un băiețel, pe care cuplul îl crește împreună.

 

Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10”, a scris Codin Maticiuc, în urmă cu puțin timp, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest