Conchita de România, victima unei agresiuni într-o benzinărie: "Vreau să fiu despăgubită pentru traumele suferite"

 

Conchita de România a trăit o experiență traumatizantă în noaptea trecută. În timp ce mergea la o benzinărie din apropierea locuinței sale, la puțin timp după miezul nopții, a fost agresată de mai mulți bărbați chiar în interiorul locației. Conchita a făcut un apel de urgență la 112, iar poliția a intervenit prompt.

Potrivit declarațiilor date pentru Spynews.ro, doi bărbați i-au spus că dețin imagini compromițătoare cu ea și cu un manelist cunoscut din România, iar când Conchita le-a cerut să-și susțină cu probe afirmațiile, aceștia au început să o lovească și să arunce cu lucruri în ea. Conchita a fost nevoită să apeleze la poliție pentru a se apăra.

”Azi noapte am ieșit să merg la o benzinărie de lângă casă mea, să-mi cumpăr câte ceva. Am intrat și le-am vorbit politicos doamnelor de acolo, iar în interior mai erau doi bărbați, mai cefoși așa, mi-au zis că au o filmare cu mine și un manelist în care aveam relații intime. Le-am zis, că de unde ai tu filmări cu mine și cu el, demonstrează-mi. Au început să mă înjure, să mă bată, să arunce cu lucruri din magazin în mine. Au sărit la mine la bătaie, am chemat poliția, trebuia să mă apăr”, a declarat Conchita de România pentru cel mai tare site de știri mondene din țară.

După eveniment, Conchita de România a declarat că va depune o plângere penală pentru agresiune și va cere daune morale în valoare de 200.000 de euro pentru tot ceea ce a îndurat în acea noapte. În plus, susține că mai mulți interlopi ar fi împânzit locuința sa, asta pentru că cei doi bărbați care au agresat-o i-ar fi frică că va depune plângere penală împotriva lor.

”Urmează să merg și la secție să depun o plângere. Ei s-au panicat, au chemat interlopii la mine la ușă azi noapte pentru a nu merge să depun plângere. Nu, voi merge să depun plângere. Vreau să cer 200.000 de euro daune morale”, a mai zis Conchita de România

Incidentul din noaptea trecută a adus în atenția publică problemele cu care se confruntă unele persoane publice din România, care sunt adesea ținta atacurilor și a hărțuirii în mediul online și offline.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest