Concurenții au pus tunurile pe echipa formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: ”Ne cam pierdusem ultima speranță”

 

Apar primele momente tensionate la America Express. Jean Gavril a avut o replică tăioasă la adresa unor rivali din întrecere.

 

La America Express nervii au început să cedeze, după atâta efort. Primul care nu s-a mai abținut și și-a manifestat antipatia fățișă față de alți concurenți a fost Jean Gavril. După ce Irina Fodor a anunțat ordinea din clasament a participanților, Jean Gavril a reacționat la adresa lui Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

 

Nemulțumit de aerul de superioritate manifestat de cei doi la adresa echipei formate de el și fratele Dinu, Jean Gavril a reacționat: „Ne-ați subestimat cam mult voi. Noi ne cam pierdusem ultima speranță”.

 

Totodată, o posibilă antipatie poate apărea și între echipa formată din Cătălin Bordea & Nelu Cortea și Ovidiu Buta & Joaquin Bonilla. După ce Irina Fodor a anunțat clasamentul, Cătălin Bordea a mărturisit că nu se aștepta să fie cu un loc în fața celor doi, având în vedere faptul că se pot înțelege mult mai bine cu localnicii.

 

„A fost o chestie extraordinară. Suntem pe locul cinci, după ce am plecat de pe ultimul loc. I-am depășit pe Joaquin și pe Ovidiu, vorbitori de mexicană”, a spus Cătălin Bordea despre echipa formată din Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest