Concurenții fac o greșeală care îi supără pe Chefi. Cătălin Scărlătescu: ”E clar că ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face!”

 

 

Cu fiecare nou battle, acțiunea de la bancurile de lucru devine tot mai condimentată, iar lupta între orgoliile celor trei maeștri ai bucătăriei, tot mai încinsă! Astfel, în ediția Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 în seara aceasta de la 20:30, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se avântă în cel de-al treilea battle – iar discuțiile Chefilor la momentul degustării farfuriilor finale scot la iveală o serie de tensiuni. Fiecare dintre ei își spune părerea despre preparatele celorlalte două echipe – iar această etapă nu este deloc ușor digerată de cei trei Chefi, care ajung în punctul unui conflict major. ”Și-au pus amândoi în gând să mă șicaneze. Și văd că fac tot felul de tâmpenii”, a comentat Cătălin Scărlătescu despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Spiritele se încing și la bancurile de lucru, în timpul probei individuale eliminatorii, acolo unde unii dintre concurenți fac o greșeală care îi supără pe Chefi. ”Ar fi trebuit să fie la eliminare. Dar cineva a avut grijă să nu ajungă acolo. Bravo lor, ca echipă”, a punctat Chef Florin Dumitrescu despre această greșeală. La rândul lui, Chef Cătălin Scărlătescu a semnalat: ”E clar că ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face!”. ”Am crezut că se permite așa ceva. Acum o să fie mult mai greu”, a comentat unul dintre concurenți. Situația creată în timpul probei individuale nu trece neobservată nici de către Gina Pistol, care le va comunica concurenților ce îi așteaptă. Ce anume îi face pe Chefi să intre într-o dispută la momentul degustării farfuriilor, dar și ce greșeală fac unii dintre concurenți și cum vor decurge cel de-al treilea battle și proba eliminatorie telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30. Este o ediție în care battle-ul este jurizat de niște invitați speciali: un grup de refugiați din Ucraina. ”Ne-am gândit să dedicăm o ediție Chefi la cuțite ideii de pace și bunăstare. Pentru că, până la urmă, gătitul este o expresie a unor clipe de tihnă alături de cei dragi”, a punctat Gina Pistol.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest