Connect -R şi SHIFT, chinuiţi de modificările ruletei la Te cunosc de undeva! “Unul s-a bucurat şi unul a plâns!”

 

Connect-R şi SHIFT au trecut de la bucurie la extaz la agonie în câteva minute, în cadrul ultimei gale Te cunosc de undeva!, difuzate sâmbăta trecută, de la 20:00, la Antena 1. Nici bine nu au apucat să se bucure că scapă de travestiul care le-a dat ceva bătăi de cap, căci ruleta i-a pus în mare dificultate, afişând la momentul lor doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a adus o serie de reguli noi pentru concurenţii #NăscuţiPentruSpectacol. În fiecare gală, la momentul ruletei, un cuplu poate primi doar un semn de întrebare şi un sunet distorsionat şi de asta au avut parte şi Connect-R şi SHIFT, în cadrul ultimei gale ale transforming show-ului. Abia la primele antrenamente, cei doi au putut descoperi ce se afla în spatele indiciilor, iar sentimentele lor nu s-au schimbat deloc.

“Vai de capul meu! La ce mă aştept? La nota 5! Noi oricum nu avem suficient timp să ne pregătim, dar acum? Şi dacă o fi şi cu versuri multe…”, a exclamat Connect-R la antrenamentele de canto, completând râzând: “Ruleta….praful să se aleagă de ea!”. În momentul în care au primit provocarea, cei doi au reacţionat diferit: “Am fost Yin şi Yang, unul s-a bucurat şi unul a plâns. Am fost ca feţele alea de clovni, una veselă şi una tristă!”, a mai dezvăluit Connect-R, atunci când au aflat că ruleta le-a pregătit Timpuri noi cu Adeline.

“De câte ori am cântat eu în viaţa mea rock?! Niciodată! Dar m-am bucurat pentru SHIFT!”, a mai spus Connect-R, în vreme ce SHIFT a completat: “Exact de câte ori am mai cântat eu Shaggy sau Bruno Mars!”. Cum se vor descurca cei doi, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!, de la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest