Connect-R, despre Visarion Alexa: „Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!”

 


Connect-R, despre cazul lui Visarion Alexa. Artistul se numără printre vedetele care au comentat pe marginea cazului în care a fost implicat preotul, veste care a şocat întreaga ţară, în mediul online apărând nenumărate reacții după ce acesta a fost acuzat de viol și de agresiune sexuală.

Nu mai este un secret faptul că artistul este un tip profund religios, pentru Connect-R credința fiind extrem de importantă. După ce părintele Visarion Alexa a devenit protagonistul unui scandal de amploare națională, acesta a comentat pe marginea subiectului şi a atras atenția că preoții sunt oameni, supuși în egală măsură greșelii.

„Trebuie să înţelegem că tentaţia a lucrat prin noi toţi, inclusiv prin femeie, încă de la începuturi. Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți, sunt oameni ca și noi, se hrănesc cu glicogen, hidrogen și oxigen. Toți luptăm cu aceleași duhuri, cu aceleași tentații, toți suntem supuși greșelii și nu este despre ce ni se întâmplă în viața asta, ci despre cum reacționăm la ce ni se întâmplă.

Să nu uităm că toți suntem unul, nu vreau să fiu părtinitor, să iau apărarea cuiva, justiția, până la urmă, va stabili cine este victimă, cine va fi îndreptățit, cine va fi judecat și așa mai departe. Nu confundați ortodoxia cu omul care este supus greșelii.

Dar e important ca noi să avem dragoste. Că despre ortodoxie iar trebuie să știm că în capătul ortodoxiei nu stă niciun preot, niciun prelat, niciun arhiepiscop, ci stă Însuși Hristos. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura. Nu faceți ce vă zic ei, dar să faceți în schimb ce vă spun ei„, a transmis Connect-R, referitor la cazul părintelui Visarion Alexa, pe pagina sa de Facebook.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest