Connect-R își petrece puținele vacanțe cu fiica lui: "Va crește și nu va mai vrea să mai meargă cu mine!"

 

De fiecare dată când are ocazia să plece în vacanță, Connect-R își ia fetița cu el. Artistul a mărturisit că petrece cât mai mult timp cu fiica lui, pentru că este conștient că va veni vremea în care Maya nu va mai fi dorinică să-l însoțească. Astfel, de când este tată, cântărețul nu concepe să călătorească fără fetița lui.

Aflat la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, Connect-R a vorbit despre vacanțele în care a mers vara aceasta sau mai bine zis jumătatea de vacanță în care a fost. Artistul susține că a avut doar trei zile libere să plece undeva și a profitat de ele cum a știut mai bine, alături de fiica lui.

Chiar dacă nu a avut timp de vacanțe în ultima perioadă, în cele din trecut și cele ce vor urma, fiica lui a fost și este mereu inclusă, până când ea nu va mai vrea acest lucru.

„Da, dacă poți să numești vacanță trei zile, da. (...) Vacanțele sunt cu cea mică întotdeauna. Ideea e că la un momet dat, cu siguranță, va crește și nu va mai vrea să mai meargă cu mine în vacanțe. Profităm la maxim, stroc tot.”, a spus Connect-R la matinalul de la Antena 1.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest