Connect-R s-a apropiat de divinitate: „Împărăția e în voi, acolo înăuntru”

 

Artistul susține că nu mai pune preț pe lucrurile materiale și le-a oferit o serie de sfaturi celor care-l urmăresc pe rețelele de socializare.

 

Connect-R este unul dintre artiștii în vogă din România. S-a bucurat de faimă, de bani, dar acum susține că nu acestea sunt cele mai de preț lucruri. El și-a obișnuit urmăritorii cu o serie de video-uri pe rețelele de socializare, în care le dă acestora sfaturi. Mesajele transmise de artist în ultima perioadă au legătură mai degrabă cu lumea spirituală, căreia acesta îi conferă întâietate în raport cu lumea materială

 

Într-un videoclip postat pe TikTok, artistul a mărturisit că, de-a lungul anilor, a învățat să nu mai pună preț pe lucrurile materiale, mai ales după ce s-a apropiat de divinitate și de credință. Cântărețul a studiat problema serios, apreciază oamenii nu trebuie să alerge după bani, faimă și respect, ci să facă o introspecție în sufletele lor, acolo unde există adevărata „împărăție”.

 

„Ai observat că, de fapt, nimic din exteriorul tău nu te împlinește? Nici bani, nici faimă, respect. Mulți au probat lucrurile astea, i-au împlinit și psihologii lor i-au găsit în mari depresii. Jim Carrey spunea că Îmi doresc ca toată lumea să facă bani, ca la un moment dat, să vadă că nu despre asta este vorba. Exact ca în pilda tânărului bogat, tot ce ai adunat, tot ce vei aduce în viața ta va pleca cu siguranță sau vei pleca tu de la lângă ele, mai devreme sau mai târziu. E ceva de dincolo, e ceva mai mult de atât. De aceea, spunea un mare învățător că toată împărăția e în voi, acolo înăuntru”a spus Connect-R, într-un videoclip postat pe TikTok.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest