Constantin Enceanu, despre rolul de bunic. „Vreau, cât sunt în preajma mea, să-i fac să fie fericiți!"

 

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, dar în viața de zi cu zi e un bunic devotat. Artistului îi place să petreacă timp de calitate cu nepoții lui și nu ezită să fie mai autoritar uneori, ca cei mici să fie disciplinați și să-l asculte.

În cadrul apariției sale la Antena Stars, în cadrul emisunii Star Matinal e pe Val, Enceanu a dezvăluit cum se comportă cu nepoții lui, artistul fiind la mare cu familia în aceste momente. Interpretul a subliniat că ceea ce își dorește cel mai mult este ca micuții să fie fericiți când sunt în preajma lui. De aceea, încearcă adesea să se pună „în pielea lor”, ca ei să se simtă înțeleși.

„Vreau, cât sunt în preajma mea, să-i fac să fie fericiți și , totodată, mă transpun și eu și devin copil în perioada aia. Am fost cu ei la delfinariu, pe plajă, i-am băgat în mare, să vadă cum este, pentru că ei voiau la piscină și le-am spus că piscină avem și acasă. (...) Intru în pielea lor și sunt un personaj în viața lor.”, a spus Constantin Enceanu, la Antena Stars, în cadrul matinalului care se filmează de la malul mării în această perioadă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest