Constantin Enceanu, gest emoţionant la șapte luni de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce a făcut în memoria lui: ”Îmi e foarte greu”

 


Ziua de 6 noiembrie 2021 a fost cea mai grea zi pentru toți cei care l-au cunoscut pe Petrică Mâțu Stoian, asta deoarece atunci au aflat că artistul a plecat la ceruri fulgerător, iar în urma sa a lăsat o durere uriașă.

Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al cântărețului, a fost devastat de moartea acestuia și nici până astăzi, la șapte luni de la tragedie, artistul nu a depășit momentul și susține că îi e foarte greu de cel care îi era prieten de atâția ani de zile. El susține că în continuare are mesajele lui în telefon și chiar și numărul cântărețului se află în agendă, însă din păcate nu mai răspunde nimeni.

„Nu am mai fost recent la el la cimitir, pentru că îmi este foarte greu să îl văd acolo, nu pot. Am fost doar de trei ori de atunci, de când s-a întâmplat. Am mesajele de la el în telefon și numărul lui, le țin acolo... Nu l-am mai visat de mult, decât atunci, la câteva săptămâni după ce s-a dus”, a mărturisit Constantin Enceanu pentru Click.ro!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest