Constantin Enceanu, pe masa de operație. Ce probleme de sănătate are artistul

 

Constantin Enceanu va ajunge pe masa de operație. Artistul a explicat motivul pentru care nu va putea urca pe scenă la spectacolul ce va avea loc pe data de 18 noiembrie la Sala Palatului din București, în memoria bunului său prieten, regretatul Petrică Mîțu Stoian. 

Interpretul de muzică populară a declarat că este nevoit să facă o intervenție la genunchi pe care a amânat-o de mai multe ori. Constantin Enceanu și-a exprimat și regretul pentru faptul că nu va urca pe scenă la acest eveniment important. 

„I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună. Pentru că eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi. Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa, nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul… Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum', a declarat Constantin Enceanu pentru viva.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest