Copiii Simonei Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate!

 

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar vedeta are doi copii, pe Vlad și pe Ana. Micuții prezentatoare TV s-au îmbolnăvit încă din primele zile de grădiniță.

Simona Gherghe își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată prezentatoarea TV a mărturisit că micuții ei nu au mai mers la grădiniță, asta pentru că au făcut febră și au avut simptomele unei viroze. Prima care s-a confruntat cu probleme de sănătate a fost fetița prezentatoare TV, iar mai apoi băiețelul ei, Vlad.

''Suntem în a doua săptămână de grădiniță și sâmbătă seara, după o zi extrem de plină în care am fost la Muzeul Copiilor, am fost la concert seara, s-au jucat enorm copiii, dintr-o dată Ana a făcut febră, dar așa, aproape din senin și a debutat..ceea ce avea să fie o viroză.

A avut febră mai bine de 24 de ore, am ajuns și la camera de gardă să mă asigur că nu e ceva mai grav, analize de sânge, teste, nu COVID-19...Așadar, o viroză banală și a stat 3 zile acasă.'', a mărturisit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest