Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc: „Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

 


Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc. Actorul s-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia și recunoaște că nu a mai fost pe litoralul românesc de câțiva ani. Vedeta a mărturisit că a călătorit cu mașina electrică, iar drumul l-a costat foarte puțin.

„Nu-mi permit să mă duc la mare la noi! Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură să zicem… și e rece… înnebunesc. Ți-o aduce și după oră, e și rece, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă, atâta e. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.

De ce să îți plătesc ție? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, asta fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor! În Grecia, m-a costat dus-întors 64 de euro. Eu am la drum lung 300 de kilometri autonomie, mers normal, că eu nu merg tare cu copiii”, a declarat Cosmin Seleşi.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest