Cosmina Păsărin, despre cea mai mare greșeală a vieții: „A transformat acea relație din parteneriat în prizonierat”

 

Gelozia și posesivitatea unui fost iubit au făcut ca actrița să cunoască momente mai puțin plăcute chiar când era în mijlocul tinereții.

 

În urmă cu două decenii, Cosmina Păsărin făcea primii pași în showbiz-ul românesc, devenind rapid una dintre cele mai râvnite tinere. Atât pentru felul în care arăta, dar și pentru modul în care se comporta, arătând o dezinvoltură și o grație incredibile. Chiar dacă multă lume se aștepta că frumoasa brunetă să joace pe degete bărbații, iată că aceasta a ajuns la polul opus, să sufere din dragoste.

 

Cosminei Păsărin nu i-au mers toate bune pe plan sentimental, după cum a recunoscut acum, ajunsă la 39 de ani. În adolescență, actrița a avut parte de o relație toxică, în care gelozia și posesivitatea partenerului și-au spus cuvântul. Acum, după ce s-a maturizat, a realizat că și ea a contribuit la faptul că parteneriatul s-a transformat într-un prizonierat, în cele din urmă.

 

‘’Cea mai mare greșeală pe care eu consider că am făcut-o este aceea că am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața și să transforme acea relație din parteneriat în prizonierat. Pot spune, deci, că am renunțat atunci la mine pentru a-l face pe el să se simtă confortabil, însă eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință. Nu este sănătos ce am făcut. N-am știut să fac altfel și m-am mințit singură când îmi spuneam că poate nu o să fie mereu așa și că poate lucrurile o să fie altfel. Oamenii se schimbă doar dacă vor ei. Când vezi că nu vor să facă nimic, trebuie să te retragi. La acel moment, l-am învinuit pe el, nu înțelegeam că, de fapt, eu încurajez, prin prezența mea în acea relație, totul. Trebuia să închei mai repede povestea și să nu mai permit dezvoltarea acelei legături’’, a declarat Cosmina Păsărin pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest