Costel Biju a ajuns pe perfuzii. Care este starea de sănătate a manelistului

 

Costel Biju, din nou pe perfuzii. Nu este prima dată când manelistul își îngrijorează fanii de pe rețelele de socializare. Recent, Costel Biju s-a filmat în timp ce era în pat, cu perfuzii la mână. Vizibil slăbit, bărbatul nu a ezitat să arate fanilor că nu se simte bine.

Cu doar două luni în urmă, manelistul anunța că se retrage pentru o perioadă, pentru a se recupera și a-şi odihni vocea. La vremea respectivă, artistul a povestit cum în timpul unei cântări a rămas fără voce, iar a doua zi, după ce s-a trezit, situația se agravase.

”Am muncit foarte mult în ultimele zile, în ultima perioadă și, aseară, am rămas fără glas, la cântare, la Giurgiu. Astăzi am trei evenimente. Am fost la medic și mi-a spus să fac repaus vocal și iau tratament. Mi-a dat repaus două săptămâni, dar eu dacă îmi revin, o să intru pe scenă imediat.

Nu sunt mai bine, nu simt că se ameliorează situația, m-am trezit fără glas. Aseară la Giurgiu am avut program, dar nu mai puteam să mai cânt pur și simplu, nu aveam un timp de relax la voce, iar acum m-am trezit mai rău. O să vină cineva astăzi să îmi facă tratamentul”, a declarat Costel Biju, în urmă cu două luni, potrivit spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest