Costel Biju: „S-a distrus muzica la noi...” Mesajul postat de manelist

 

Costel Biju, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, a reușit să aducă de multe ori piesele în top și se bucură de mulți fani. Artistul este nemulțumit cu privire la muzica ascultată de români în prezent.

După cum bine știm cu toții, Costel Biju este destul de activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente cu persoanele care îl urmăresc în mediul online. De data aceasta, manelistul a postat pe InstaStory un mesaj prin care susținea că muzica din România „s-a distrus”, iar ascultătorii ar avea „deficiență mentală”.

Totul a pornit de la o piesă a lui Florin Salam cu Săndel Piticu, care nu ar fi ajuns să strângă destule vizualizări, potrivit lui Costel Biju.

„Oricum s-a distrus muzica la noi în România... ascultătorii de muzică din România au deficiență mentală! Dar promit că o să fac tot posibilul să schimbăm ceva în privința asta... Eu nu mă plâng de statutul pe care îl am, știți că am numai hituri la orice pas, dar mai apare câte o melodie cântată de soliști puternici (...) cântată de șeful României (Florin Salam) împreună cu Săndel Piticu și nu își are valoarea și viziualizările pe care le merită! S-a schimbat lumea în rău”, a scris Costel Biju pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest