Costi Ioniță, apel la cei care i-au găsit portofelul: „Păstrați bănuții, măcar puneți la poștă...”

 

Costi Ioniță, unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, și-a pierdut portofelul. Ce i-a anunțat pe urmăritorii lui din mediul online. Cântărețul nu vrea banii, dar le-a cerut celor ce l-au găsit să îi înapoieze mai multe obiecte importante.

La o zi după ce și-a pierdut portofelul, Costi Ioniță a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care se adresa persoanelor care l-au găsit. Artistul nu doar că a pierdut o sumă mare de bani, căreia nu a vrut să îi dezvăluie valoarea, ci și mai multe obiecte importante.

Artistul le-a spus celor ce i-au găsit portofelul să păstreze banii, iar dacă se poate să îi trimită înapoi, prin poștă, cardul, buletinul și carnetul de șofer. Costi Ioniță nu a fost afectat de faptul că a pierdut o sumă destul de mare, ci pentru că a rămas fără actele de care orice persoană are nevoie.

„Ieri mi-am pierdut portofelul, care conținea cardul, niște bănuți, buletinul și carnetul de șofer. Cei care ați găsit portofelul, păstrați bănuții, asta e, era, într-adevăr, o sumă consistenă, dar nu mai contează. Măcar puneți, dacă se poate, la poștă, buletinul și carnetul, e puțină alergătură, atâta tot. Dacă se poate, dacă nu, mergem cu Dumnezeu înainte”, a mărtuisit Costi Ioniță pe TikTok.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest