Costi Ioniță, declarație controversată despre Andrew Tate

 

După înfățișarea de ieri de la Curtea de Apel București, frații Tate și complicele lor au aflat că vor rămâne în continuare în arest. Instanța consideră că aceștia nu trebuie să fie în libertate, dar cei doi foști luptători au o comunitate de susținători care sunt convinși în continuare că nu au făcut nimic greșit. Andrew Tate pare să-l fi convins și pe Costi Ioniță că e departe de a fi un pericol pentru societate, ci mai degrabă un model pentru „băieței”.

Într-o postare pe TikTok, Costi Ioniță le-a povestit urmăritorilor lui cum a aflat el prima dată despre Andrew Tate, cel mai popular dintre frați. La final, artistul a tras concluzia că britanicul îi influențează în bine pe tineri.

Totodată, îl descrie pe așa-zisul influencer drept „un personaj anti-sistem”, iar faptul că a ajuns în arest ar fi din cauza unei „agende pregresiste”, care este „foarte gravă”.

„Am aflat de acest Andrew Tate acum câteva luni de la un băiețel de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani, pe care îl cunoscusem înainte.

Și era așa slăbuț, efeminat, nedezvoltat… Acum când l-am văzut din nou pe băiețel, mare forță, flotări, genuflexiuni, dimineața-trezire, disciplină, karate, aikido. Zic: ce-ai pățit?

Păi, Costi, eu și colegii mei, toți îl urmărim pe acest Andrew Tate, care ne învață să fim bărbați adevărați ca mai încolo fetele să ne placă. N-auzisem de acest Andrew Tate, poate făcuse anumite lucruri, dar mi-am dat seama că este un personaj anti-sistem, anti-progresist, care a salvat viețile sau a schimbat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă. Această agendă progresistă este foarte gravă. Cred că de-aia l-au săltat pe Andrew”, a povestit Costi Ioniță, în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest