CRBL se întoarce în România! Se mută în chirie

 


CRBL a șocat pe toată lumea cu decizia de ultim moment pe care a luat-o! Artistul s-a decis să se mute definitv în România, astfel că se întoarce după șase ani de locuit în Spania, însă nu oricum, ci cu o serie de planuri de viitor pe care vrea să le facă plaiurile natale.

În cadrul unei emisiuni TV, CRBL a dezvăluit că nu mai vrea să locuiască în Spania, nici el și nici familia lui, astfel că se întorc în România. Mai mult, artistul a explicat că o să stea în chirie, iar luna în care o să se mute definitv în țară este septembrie.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat. (...) Am făcut demersurile pentru fiica mea de 12 ani. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală.”, a declarat CRBL în cadrul unei emisiuni TV.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest