CRBL și soția lui, gata de un nou copil: „Dacă vine...”

 

CRBL se bucură de o căsnicie de vis alături de aleasa inimii lui, Elena. Cei doi soți au împreună o fetiță, iar acum au dezvăluit dacă își mai doresc sau nu un copil. Ce spun aceștia despre posibilitatea de a deveni părinți din nou.

Artistul și soția lui au o fetiță, pe nume Alessia, iar momentan nu vor să devină părinți din nou. Elena este categorică atunci când vine vorba de o nouă sarcină și susține că nici ea, dar nici cântărețul nu se gândesc să mai aibă un copil.

Fiica celor doi are 12 ani și s-a înscris iar la școală, la noi în țară. Soția artistului susține că Alessia va urma studiile în aceeași unitate de învățământ chiar dacă este nevoită să meargă cu familia în alte țări.

„Alessia merge la aceeași școală la care a început de la 5 ani. Oriunde ne-am duce în lumea asta și ne-am întoarce, ea o să facă aceeași școală! Nu! Dacă vine, vine, dar să ne gândim noi să facem nu. E bine așa! Are 12 ani Alesia, mai avem șase ani, are liber și ea, și noi! Să bag încă unul să ce, să mai pierd 18 ani?”, a declarat Elena, soția lui CRBL, pentru click.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest