Cristi, fosta ispită de la Insula Iubirii, s-a despărțit!

 

Toată lumea îi vedea mereu împreună și se așteptau ca cei doi să facă marele anunț, acela de a se căsători, însă inevitabilul s-a produs, așa că fosta ispită de la Insula Iubirii, Cristi Costin, s-a despărțit de partenera lui de viață.

Cei doi au fost împreună timp de un an și șase luni, iar povestea lor de iubire a fost una trăită la cote maxime. Pe paginile lor de socializare puteam observa până nu cu mult timp în urmă o mulțime de fotografii cu amândoi în vacanțe și locuri exclusivite, în țări departe de România, unde se bucurau din plin de relaxare pe lux și opulență.

Totuși, iată că povestea lor nu a fost una cu final fericit, așa că aceștia au decis recent să pună stop poveștii lor. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Cristi face primele declarații despre despărțire.

Motivul pentru care s-au separat este acela că și-au dorit să facă lucruri diferite în viață, iar cum nu au putut ajunge la un numitor comun în acest sens, cei doi au decis să se despartă și să-și vadă fiecare de drumul său.

”M-am despărțit, pur și simplu! Așa sunt relațiile acum, a funcționat cât a funcționat și la un moment dat am vrut lucruri diferite. A fost ok cât a fost și la un moment dat am vrut lucruri diferite și ne-am despărțit, e mai bine așa”, a spus Cristi, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest