Cristian Jitaru și Mona au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile: ”În fața castelului o prințesă devine soție”

 

Cei doi îndrăgostiți numără orele până când vor deveni oficial soț și soție. Cristian Jitaru, declarații exclusive pentru Spynews.ro cu privire la marele eveniment.

 

Povestea de iubire dintre Cristian Jitaru și Mona Stoian este una, am putea spune, cu năbădăi. Cu numeroase certuri și, implicit, cu împăcări din ce în ce mai dulci. Dar iată că în cele din urmă dragostea a învins, iar cei doi vor spune marele DA în fața ofițerului stării civile peste nicio săptămână, la data de 10 septembrie.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Cristian Jitaru a povestit cum a cerut-o de soție pe Mona, într-un cadru feeric, la Disneyland Paris: “După cum știti relația noastră este una din cele mai frumoase din showbiz-ul românesc să zic asa, cu multe urcușuri si coborâșuri am rezistat si am continuat să ne iubim trecând peste multe bârfe despre noi. Am considerat ca este momentul să o cer, evident nu-mi doream undeva banal așa că am ales Disneyland Paris, am avut două locații în minte, dar consider că am facut o pe cea mai bună, drept dovada a fost foarte surprinsă si emoționată. În fața castelului o prințesă devine soție. În altă ordine de idei, am continuat să mergem pe drumul nostru și să facem urmatorul pas, cununia civilă!”

 

Cum răspunsul tinerei a fost unul pozitiv, cei doi au mers mai departe pentru a-și lega pe veci destinele. Astfel, au stabilit data cununiei civile, weekend-ul următor, pe 10 septembrie: ”Am ales nașii, am ales data și uite așa facem cam cel mai important pas în relația noastră. Stoian Lavinia Cristina devine Jitaru Lavinia Cristina sună bine, zic eu. Urmează să vă zicem și data nunții, ce pot să vă spun este că avem multe planuri împreună!”

 

Cristian Jitaru a mai spus că evenimentul va fi unul restrâns, cu prietenii apropiați, iar după party, cei doi îndrăgostiți vor pleca la munte: ”Petrecem la restaurant câteva ore cu familia, după care plecăm la munte pentru trei zile cu prietenii apropiați! Vom avea 50-55 de invitați, iar nașii sunt doi oameni minunați ce ne sprijină și ne ajută în orice decizie pe care vrem să o luăm!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest