Cristina Almășan nu își va boteza fiica

 

Cristina Almășan trăiește o frumoasă oveste de dragoste alături de iubitul ei, Ufuck, de mai bine de un an și împreună au o fiică care a venit pe lume de foarte puțin timp. Influencerița este extrem de activă în mediul online, chiar dacă acum a devenit mamă și ocazional face serii de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare. În ultimul timp, ea primește multe întrebări despre naștere și fiica ei, iar recent a dezvăluit că nu o va boteza pe cea mică.

După cum toată lumea știe, Cristina Almășan se iubește cu Ufuck, care este de origine turcă. Cei doi amorezi au o relație frumoasă, iar de când a venit fiica lor pe lume, radiază de fericire. Aceștia au decis să nu își boteze fiica, deoarece ei sunt de religii diferite și ar fi puțin cam complicat, așa cum chiar Cristina Almășan a precizat. De asemenea, influencerița a fost puțin cam deranjată de vâlva care s-a făcut în jurul acestui subiect și susține că pentru unii oamnei este mai important să fii religios ''cu acte în regulă'', decât să fii un om bun. Ea le reamintește haterilor să nu uite să fie oameni mai buni.

''Am ales să nu facem botez pentru că noi suntem de religii diferite. Ar fi puțin cam complicat. Oricum eu nu sunt foarte religioasă, deci am pus punct acestui subiect. Pentru unii e mai important să fii ‘’religios cu acte în regulă’’ decât să fii bun, empatic și înțelegător cu oamenii din jur. Nu înțeleg de ce în România e mai importantă ‘’capra vecinului’’ decât a ta. Înainte să vă numiți creștini ortodocși, catolici sau de alte religii, nu uitați să fiți oameni'', a spus Cristina Almășan pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest