Cristina Almășan vea să nască în apă. De ce a luat decizia

 

Cristina Almășan interacționează foarte mult cu fanii ei din mediul online, iar recent aceasta a răspuns mai multor întrebări puse de internauți. Cu această ocazie, vloggerița a mărturisit că vrea să nască în apă și a dezvăluit și motivul acestei decizii.

Cristina Almășan a anunțat nu de mult că este însărcinată. De atunci, ea răspunde tuturor întrebărilor care îi sunt puse legate de sarcină și nu se ferește nici măcar o clipă să dea detalii despre momentul nașterii. Ea a dezvăluit pe rețelele de socializare că vrea să nască natural și întrebată de ce a decis asta, vloggerița a răspuns foarte sincer și fără nicio ezitare.

‘’Dureri mai puține, apa relaxează musculatura și articulațiile, travaliu mai scurt, iar pentru bebel trecerea de la interior la exterior e mai ok, pentru că dintr-un mediu acvatic (lichidul amniotic în care stă 9 luni) iese tot într-un mediu acvatic ( bazinul cu apă caldă de la clinică)’’, a spus aceasta pe Instagram.

‘’Astăzi am fix 36 de săptămâni. Teoretic, ar trebui să vină pe 30 august. Practic, din săptămâna 37 poate oricând să vină’’, a mai spus Cristina Almășan.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest