Cristina Bălan, însărcinată pentru a doua oară

 

Însărcinată pentru a două oară, Cristina Bălan a povestit despre clipele pe care le trăieste. “Este ceva atât de așteptat și cu totul neasteptat. Nu ne-am gândit că o să ne iasă așa repede și firesc, e o sarcina foarte ușoară, chiar mă gândeam cum o fi după o anumită vârstă, biologic vorbind. Am mari emoții, băieții sunt extrem de încântați, mă pupă pe burtică, vorbesc cu sora lor, stiu că este sora lor, este fantastic.”
 
Sarcina a venit programată, soții Bălan își doreau un copil. “Ne gândeam că va fi o surpriză”, spune Gabi Bălan. “Eu mi-am dorit două sarcini în viața asta, 2 copii. Mi-a ieșit din prima însă am doi copii. Mi-am dorit să cunosc și partea tipică, am avut mare încredere, am avut un instinct extrordinar, am simțit că e vorba de o sarcina tipică. Sunt în luna a șasea. Sunt discretă de felul meu și nu îmi place atenția. Acum, mi-am asumat și mă bucur pentru că este vorba de o minune”, spune Cristina. 
 
Numele pentru cea mică este decis deja. “Avem 2 nume, ambele au fost decise de pitici. Sofia a fost primul nume, este un personaj adorat de copii din desene animate și povești. Am zis că, dacă este fată, acesta este primul nume. Iar al doilea nume este Nadeea, pentru că piticii noștri nu pot spune corect numele nașei mici, pe care o cheamă Andreea”, a mărturisit Gabi Bălan.  
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest