Cristina Belciu și Cristian Boureanu, împreună de Revelion!

 

Cei doi foști parteneri au petrecut împreună trecerea dintre ani, desi sunt despărțiți de mai bine de opt luni.

 

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au format unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu 8 luni însă, modelul a anunțat că relația cu omul de afaceri s-a încheiat, însă că vor rămâne amici. Chiar dacă sunt despărțiti din primăvara anului trecut, Cristinei Belciu și lui Cristian Boureanu pare să le fie imposibil să stea departe unul de celălalt. Revelionul l-au petrecut împreună, iar reporterii Antena Stars au aflat ce se întâmplă între fostul politician și model.

 

Prietenii celor doi au dezvăluit pentru Antena Stars că aceștia nu pot sta departe unul de celălalt și că s-ar iubi în continuare. Chiar dacă continuă să aibă sentimente pentru omul de afaceri, Cristina Belciu nu pare însă dispusă să ierte comportamentul acestuia din perioada în care erau împreună, temându-se ca anumite aspecte să nu se repete în cazul în care va relua relația.

 

Revelionul așadar l-au petrecut împreună, ce-i drept în compania unor prieteni apropiați, nu singuri. Ultima oară când au fost văzuți alături a fost în mai, de ziua Cristinei, când omul de afaceri ar fi reușit să strice cheful făcând o serie de gesturi care au determinat-o pe fată să nu accepte o împăcare.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest