Cristina Cioran, mesaj dur la adresa lui Alex Dobrescu după despărțire: ”Să-și achite ce are de achitat”

 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit, iar cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat separarea, mai ales că doar cu câteva săptămâni înainte vedeta spunea că a fost cerută de soție și că urmează să facă marele pas alături de tatăl fiicei ei.

Cu toate că au o fetiță împreună, Cristina Cioran ne-a precizat că ea și Alex Dobrescu nu discută în ceea ce privește creșterea și educația celei mici. Vedeta TV a mai precizat că spera ca ea și fostul partener să ajungă la un numitor comun în acest sens, iar de dragul micuței să aibă o relație decentă și să țină legătura în ceea ce o privește.

Cristina Cioran ne-a mai precizat că nu are nevoie de nimic din partea lui Alex Dobrescu, iar singurul lucru pe care el trebuie să-l mai facă acum e să-și achite ce are de achitat, dar neoferindu-ne mai multe detalii despre ce mai exact.

”Nu discutăm (n.r. pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița). Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă”, a mai precizat Cristina Cioran pentru Spynews.ro.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest