Cristina Cioran, prima reacție după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită: „O poveste care s-a închis”

 

Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită. Alex Dobrescu a fost cel care a anunțat că s-a despărțit de actriță, iar apoi au ieșit la iveală mai multe detalii neștiute despre relația lor.

Se pare că bărbatul, care declara în urmă cu doar câteva zile că urmează să facă nuntă cu Cristina Cioran, a trecut peste despărțire și și-a făcut o nouă iubită, cu care s-a afișat deja pe rețelele sociale.

La scurt timp de la publicarea fotografiei, Cristina Cioran a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a mărturisit că povestea lor s-a încheiat, iar acum se focusează doar pe fetița lor. Se pare că nu sunt șanse ca cei doi să redevină un cuplu.

„Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine este importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine, a trecut peste otită. O să ne mai auzim, dar vă mulțumesc.”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele sociale.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest