Cristina Pucean, despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Acesta este motivul”

 

Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești. După ce au făcut anunțul despărțirii, au fost mai multe speculații legate de separarea dintre cei doi, printre care faptul că în mediul online a apărut un filmuleț indecent cu faimoasa dansatoare.

Ei bine, Cristina Pucean a dat cărțile pe față și a publicat pe Instagram imagini în care fostul său partener o înșală. Cântărețul de manele a fost fotografiat în timp ce își plimba amanta cu bolidul său de lux, dar și în timp ce îi fura un sărut pasional. Fanii dansatoarei l-au condamnat pe artist pentru ceea ce a făcut.

”Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean, pe pagina sa de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest