Cristina Șișcanu consideră că soțul Mădălin a fost amendat pe nedrept, chiar dacă a depășit viteza: „Doamne, ce lege absurdă”

 

Din vacanța de anul trecut din Italia, soții Ionescu nu au venit doar cu amintiri plăcute, ci și cu o amendă de circulație.

 

Cristina Șișcanu a dezvăluit de curând pe rețelele de socializare că a primit o amendă de peste 50 de euro acasă zilele trecute, pentru o contravenție rutieră comisă în vară, în Italia. Ce s-a întâmplat? Într-o zonă cu limită de viteză 70 km/h, soțul Mădălin a condus cu 71,5 km/h. Adică a depășit viteza legală. A fost imortalizat de aparatul radar, iar acasă a sosit amenda. Cristina Șișcanu consideră că legea italiană este absurdă, probabil având în vedere că depășirea vitezei legale a fost destul de mică. Însă, femeia a admis că nu va contesta amenda, ci se va supune „legii absurde” din Italia.

 

„Am primit o amendă de circulație din Italia, pentru o neregulă, pentru o contravenție pe care am comis-o…nu am comis-o eu, că Mădălin conducea mașina, în luna iulie, când am fost în Italia (...) Limita de viteză era de 70 de km/h și noi am condus cu 71, 5 km/h. Doamne, ce lege absurdă, dar mă rog, vă dați seama că voi plăti”, a povestit Cristina Șișcanu, pe Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest