Cristina Șișcanu se confruntă cu dureri groaznice: „Abia le mai suport!”

 

Soția lui Mădălin Ionescu a ținut să-și anunțe fanii de pe rețelele de socializare că o doare capul foarte tare.

 

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, informându-și urmăritorii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. Fiecare bucurie ori problemă cu care se confruntă este împărtășită cu prietenii virtuali. Ultima oară le-a transmis acestora că o doare foarte tare capul. Ea le-a mai spus că în general nu ea medicamente când are astfel de simptome.

 

”Să vă spun că mă simt excelent, nu vă pot minți! Pentru că am o durere de cap pe care abia o suport. Eu nu am de obicei dureri de cap, să iau pastile. Nu știu dacă iau două pastile pe an de durere de cap sau alte dureri, dar astăzi mă doare ca niciodată capul”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina personală de Instagram.

 

Durerile insuportabile de cap nu sunt singurele probleme de sănătate cu care s-a confruntat vedeta în ultima perioadă. A durut-o și gâtul. Drept pentru care a luat un sirop foarte dulce, dar cu destule calorii pentru a-i da dieta peste cap. „Mă sâcâie tusea cu care am rămas după zilele acelea, în care m-a durut extrem de rău gâtul și tot nu scap de ea. Iau un sirop care e dulce și care are nu știu câte calorii și îmi strică și tot regimul de viață pe care vreau să-l duc, din punct de vedere alimentar”, a povestit pe atunci Cristina Șișcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest