Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu devin părinți spirituali ai unui băiețel de vedetă: „Vom fi nașii de botez ai lui David Liam”

 

Soția prezentatorului TV a făcut marele anunț, vizibil emoționată și entuziasmată. Copilul cărei vedete îl vor creștina.

 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au 3 copii, Ștefania și Filip, care sunt deja majori, provin dintre-o relație anterioară a prezentatorului TV, în vreme ce Petra este rodul iubirii lor. Cu toate acestea, cei doi nu se dau niciodată la o parte când este vorba să devină părinți spirituali.

 

Anca Ciota și Phelipe sunt ultimii care au cerut cuplului să le creștineze copilul, iar Cristina Șișcanu și soțul ei au fost cu adevărat entuziasmați de propunerea primită. Astfel, vedeta a împărtășit imediat cu urmăritorii ei marea veste, aceea că vor fi nașii de botez ai lui David Liam, băiețelul Ancăi Ciotea. Cei doi soți sunt și nașii de cununie ai cuplului. David Liam va fi cel de-al treilea copil creștinat de către cuplu, pentru că ei le-au mai botezat și fiicele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda.

 

‘’În curând vom fi nași, dar nu de cununie, ci de botez. O să ave un finuț. Aveam doar două finuțe, dar acum vom avea și un finuț. Abia aștept momentul, sunt emoționată. Până acum aveam două fetițe, finuțe, Victoria și Iris, fetițele Gabrielei și a lui Tavi care sunt la rândul lor finii noștri, i-am cununat. Așa este și în cazul Ancăi și a lui Phelipe, suntem nașii lor de cununie și vom fi și nașii de botez ai lui David Liam’’, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest