Cristina Spătar a trecut pe la starea civilă! Reacție neașteptată a copiilor artistei!

 

Idila dintre cântăreață și iubitul ei merge pe repede înainte. Când va avea loc nunta dintre vedetă și militarul din Vâlcea.

 

Vicențiu Mocanu a reușit să o cucerească repede pe fosta soție a lui Alin Ionescu. Acesta a cerut-o în căsătorie în Dubai, luând-o prin surprindere. Cei doi îndrăgostiți se aflau în orașul miliardarilor cu afaceri, bărbatul a dispărut de la masa, apoi a revenit cu un buchet imens de flori și cu inelul de logodnă. Se întâmpla la data de 10 decembrie. Întorși în București, cei doi au făcut cununia în mare secret.

 

Astfel, după căsătoria eșuată cu Alin Ionescu, iată că soarele a răsărit din nou în viața Cristinei Spătar, la 50 de ani. Artista s-a măritat pe repede înainte, zilele trecute, la starea civilă și urmează să se mute împreună cu proaspătul soț în noua casă de la Crevedia.

 

Până să ia decizia majoră din viața ei, Cristina Spătar s-a consultat cu cei doi copii ai ei, care au fost foarte încântați de noul mariaj. De altfel, în cadrul unei emisiuni TV, cântăreața a declarat: „Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii. Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copiii sunt foarte încântați. Când m-a cerut în căsătorie, cu ei m-am consultat și mi-au zis: „Da, mami, da, da!”. Mi se pare că totul e mâna lui Dumnezeu. E un foarte bun, foarte generos, altruist, un om foarte curat, ceea ce nu mai există în ziua de azi. Un om foarte cinstit, plin de calități. Foarte multă răbdare a avut să mă cucerească. Nu mai sunt un copil, am o vârstă și chiar am stat foarte mult pe gânduri până să zic acest DA”.

 

Copiii sunt atât de încântați de noul bărbat din viața mamei lor încât au cerut să fie înfiați de către Vicențiu Mocanu, au dezvăluit surse din anturajul cuplului pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest